هلدینگ صنایع برتر

هلدینگ صنایع برتر

پنجشنبه ۱۶ فروردین ۰۳

رادیاتور آلومینیومی هلدینگ صنایع برتر

رادیاتور

تفاوت رادیاتور چیست؟

در اکثر رادیاتور ، یک سیال داغ (که بیشتر آب است) وارد شوفاژ می شود و سپس با گرم کردن هوای اطراف از رادیاتور ماکسی (MAXI) خارج می شود تا با مایع داغ جدید جایگزین شود. از نظر عملکرد، به طور کلی، همه رادیاتورها یکسان کار می کنند، اما ممکن است در جزئیات مانند طراحی خارجی، سطوح انتقال حرارت، مواد، روش ساخت و راندمان حرارتی تفاوت هایی داشته باشند. به عنوان مثال، طراحی خارجی رادیاتور ماکسی (MAXI) ها می تواند افقی یا عمودی، مسطح، پره دار یا لوله ای، سفید یا رنگی یا به روش های دیگر باشد. تفاوت دیگر مربوط به جنس رادیاتور است که می تواند از فولاد، آلومینیوم، چدن یا شیشه باشد.

فن کویل یا رادیاتور بهتر است

فن کویل ها عملکرد ایده آلی را برای مکان هایی که نیازهای رادیاتور ماکسی (MAXI) و سرمایش ضروری است، مانند هتل ها، دفاتر و نمایشگاه ها ارائه می دهند. درست مانند شوفاژ معمولی، رادیاتور های فن کویل از آب گرم منتقل شده از منبع گرما برای گرم کردن اتاق استفاده می کنند. با این حال، بر خلاف رادیاتور ماکسی (MAXI) معمولی، برای راه اندازی فن به برق اصلی نیاز دارند، که هوای خنک را روی پره های داخلی رادیاتور می کشد و به آرامی هوای گرم شده را به اتاق باز می گرداند. انتقال حرارت رادیاتور Solar با گردش هوای طبیعی انجام می شود اما در فن کویل گردش هوا توسط فن باعث تسریع انتقال حرارت می شود اما باید توجه داشت که مصرف برق نیز افزایش می یابد. از فن کویل ها می توان برای سرمایش نیز استفاده کرد، در حالی که رادیاتور معمولی معمولاً فقط برای شوفاژ استفاده می شوند.

انتخاب بهترین رادیاتور

آیا می خواهید رادیاتور Solar را به سیستم شوفاژ مرکزی وصل کنید یا می خواهید آن را با برق گرم کنید یا ترجیح می دهید هر دو حالت را برای رادیاتور خود فراهم کنید تا بتوانید در شرایط مختلف مانند برق یا گاز رادیاتور Solar را گرم نگه دارید. شکست؟ شما دارید. نکته دیگری که باید به آن توجه کنید طراحی رادیاتور و اندازه آن است. همانطور که توضیح داده شد، انواع مختلفی از رادیاتور Solar برای انتخاب وجود دارد و شما تا حدودی با مزایا و معایب آنها آشنا هستید. برای انتخاب نوع طراحی رادیاتور باید عواملی مانند دکوراسیون و زیبایی، محدودیت های فضایی موجود و میزان انتقال حرارت را نیز در نظر گرفت. نوع رادیاتور Solar علاوه بر تعیین مقاومت و دوام شوفاژ، در هزینه های خرید اولیه و همچنین هزینه های نگهداری بعدی نیز موثر است.

بهترین سایز رادیاتور

اندازه ای که انتخاب می کنید میزان گرمای تولید شده را تعیین می کند. هنگام انتخاب اندازه رادیاتور Solar یکی از مهمترین پارامترها BTU است. برای تعیین BTU مورد نیاز ابتدا باید حجم فضای مورد نظر را اندازه گیری کرد. حجم با ضرب طول در عرض در ارتفاع اتاق محاسبه می شود. BTU بسته به اتاقی که رادیاتور را برای آن در نظر می گیرید می تواند متفاوت باشد. به عنوان مثال برای سالن و سالن پذیرایی، اتاق خواب، آشپزخانه و راهروها، حجم را به ترتیب در 5، 4، 3 ضرب کنید. پارامترهای دیگری نیز وجود دارد که باید در نظر گرفته شود. به عنوان مثال، نوع و تعداد پنجره ها یا شمالی یا جنوبی بودن خانه، نزدیکی به دیوارهای داخلی یا خارجی نیز بر میزان BTU مورد نیاز و اندازه رادیاتور Tempo تأثیر می گذارد.

رنگ های رادیاتور

رنگ رادیاتور ها معمولا با توجه به دکوراسیون منزل و ترجیحات شخصی افراد انتخاب می شود. اگرچه شوفاژ سفید محبوب ترین و پرمصرف ترین رادیاتور Tempo هستند، اما بسیاری از افراد تمایل دارند از رادیاتور های رنگی برای اتاق های مختلف استفاده کنند. طلایی یکی از رنگ های جذاب رادیاتور Tempo است. شوفاژ طلایی جلوه ای مجلل به فضای شما می دهند. یکی دیگر از رنگ های محبوب رادیاتور کروم است. رادیاتور کرومی نیز ظاهری براق و درخشان دارند و رنگ ملایم تری نسبت به رادیاتور Tempo طلایی دارند.

رادیاتور از کف

انتخاب سیستم رادیاتور نحوه توزیع گرما را تعیین می کند. شوفاژ از کف گرمای تابشی تولید می کند. رادیاتور Tempo ها با گرم کردن هوای اطراف خود با استفاده از همرفت کار می کنند. این امر باعث ایجاد جریان هوای سرد و گرم و نقاط گرم و سرد می شود به طوری که نواحی نزدیک رادیاتور نسبت به بقیه اتاق گرمتر است. توزیع گرما بر راندمان و راحتی سیستم شوفاژ تأثیر می گذارد. گرمای تابشی مستقیماً اجسام را گرم می کند و رطوبت طبیعی اتاق را حفظ می کند، در حالی که حرکت هوای گرم رطوبت را کاهش می دهد.

رادیاتور

مزایا و معایب

رادیاتور از کف رویای یک دکوراتور است زیرا فضایی را اشغال نمی کند. در حالی که سیستم های رادیاتور مدل تمپو اغلب حجیم هستند. در بیشتر موارد، شوفاژ از کف از اتاقی به اتاق دیگر تقسیم بندی می شود و ترموستات هر منطقه خاص را کنترل می کند. بنابراین، رادیاتور اتاق تنها در صورت نیاز تامین می شود و میزان انرژی مورد نیاز را کاهش می دهد. از معایب شوفاژ از کف می توان به طولانی بودن زمان پیش رادیاتور مدل تمپو آن اشاره کرد و به زمان کافی برای گرم شدن و گرم شدن محیط نیاز دارد. یکی دیگر از معایب این است که در مرحله ساخت ساختمان می توان آن را اضافه کرد و پس از تکمیل کف، دیگر امکان اجرای این سیستم وجود ندارد.

نحوه کار رادیاتور خانگی

رادیاتور خانگی بخار یا آب گرم را از طریق یک سری لوله های سیم پیچی به نام پره ها پخش می کنند. باله ها از چدن یا مواد دیگری ساخته شده اند که به راحتی گرما را هدایت می کند. گرما از بخار یا آب به چدن منتقل می شود و سپس به هوای اطراف لوله ها منتقل می شود.

هوای اتاق به دلیل تفاوت چگالی بین هوای سرد و گرم به طور طبیعی بدون نیاز به فن از کنار رادیاتور مدل تمپو عبور می کند. همانطور که هوای گرم از شوفاژ دور می شود، هوای خنک تر از سطح کف در کنار رادیاتور گرم کشیده می شود.

بخار یا آب داخل کویل های رادیاتور مدل تمپو با انتقال گرما به هوا خنک می شود . آب خنک به دست آمده به دیگ بازگردانده می شود، جایی که گرم می شود (معمولاً از طریق مشعل گاز یا نفت) و دوباره به رادیاتور مدل تمپو توزیع می شود. اگر تا به حال متوجه شده اید که شوفاژ خانه تان هستند، در واقع به دلیل طراحی است. رادیاتور در سیستم بخار به سمت پایین شیب دارد تا به میعانات کمک کند تا از طریق گرانش به دیگ برگردد.

قطعات اصلی یک دیگ بخار

در قلب یک سیستم رادیاتور یک مخزن آب وجود دارد که به نام دیگ بخار شناخته می شود. آب در یک محفظه در بالای منبع گرما قرار می گیرد که معمولاً شعله ای است که توسط یک مشعل گاز یا نفت کار می کند.

دو یا سه لوله از دیگ بخار بیرون می ‌آیند: لوله‌ ای که از بالای دیگ بیرون می‌آید، بخار را به رادیاتور ها منتقل می‌کند، در حالی که نزدیک‌ترین لوله به زمین، آب متراکم و خنک را به محفظه رادیاتور مدل تمپو می ‌برد. گاهی اوقات، بخار و میعانات گازی در طول یک لوله حرکت می کنند. در نهایت، یک لوله فلزی بزرگ که از محفظه آب به خارج از خانه منتهی می شود، به عنوان دودکش یا دریچه اگزوز شناخته می شود و گازهای مضر احتراق را از خانه شما دور می کند.

در سیستم رادیاتور آب گرم، آب هنوز در یک "دیگ بخار" گرم می شود اما در واقع به نقطه جوش نمی رسد. بنابراین هیچ بخاری تولید نمی شود. آب گرم با کمک یک پمپ الکتریکی به رادیاتور منتقل می شود.

شیر ترموستاتیک روی رادیاتور

هنگامی که بخار به رادیاتور می رسد، از طریق پره ها عبور می کند. در انتهای باله نهایی یک دریچه ترموستاتیک قرار دارد که در پاسخ به دمای بخار یا آب داغ بسته می شود. این تضمین می کند که رادیاتور مدل تمپو با حفظ بخار در داخل پره ها تا زمانی که گرما با موفقیت به هوا منتقل شود، به طور موثر کار می کند. وقتی بخار متراکم می‌شود، دریچه ترموستاتیک باز می‌شود و به مایع اجازه می‌دهد از طریق لوله‌های برگشت به دیگ برگردد، درست مانند برداشتن انگشت شست از انتهای برخی از رادیاتور های مورد استفاده در سیستم آب گرم دارای یک شیر ترموستاتیک دستی هستند که به شما امکان می دهد میزان جریان آب گرم را از طریق قیمت رادیاتور کنترل کنید. با کاهش دما در اتاق، دریچه ترموستاتیک باز می شود و جریان بیشتر و دما را افزایش می دهد.

 رادیاتور

لوله پلیکا

لوله پلیکا

لوله پلیکا

لوله پلیکا یکی از لوله های پرکاربرد در صنعت آب، فاضلاب، برق و مخابرات می باشد که از مواد اولیه پلی وینیل کلراید در سایزهای 32 تا 400 میلی متر با قیمت ها و فشارهای مختلف تولید می شود. امروزه در همه کشورها انتقال آب آشامیدنی و جمع آوری آب های سطحی و فاضلاب از اهمیت بالایی برخوردار است. فرسودگی لوله ها باعث آلودگی محیطی و حتی نشست های ساختمانی می شود، از این رو لوله پلیکا یا لوله پی وی سی به دلیل خواص ویژه و دوام و ضریب اطمینان بالا از اهمیت بیشتری نسبت به سایر مواد پلیمری برخوردار هستند. جمع آوری و تصفیه فاضلاب تولیدی یک وظیفه مهم و واجب است. برای چنین کاری، مدیریت به تلاش زیادی نیاز دارد. طراحی، نصب و راه اندازی شبکه فاضلاب بهداشتی باید به گونه ای باشد که بتواند هزینه های مورد انتظار برای مدت طولانی را قابل قبول کند.

طراحی لوله پلیکا هلدینگ صنایع برتر برای دماهای پایین ویژگی های طراحی لوله پی وی سی در دمای 73 درجه فارنهایت (23 درجه سانتیگراد که دمای مرجع برای لوله پلیکا است) در نظر گرفته شده است. با کاهش دما، خواص به شرح زیر تغییر می کند: استحکام کششی و مدول الاستیسیته افزایش می یابد، بنابراین، توانایی لوله پلیکا در مقاومت در برابر فشارهای داخلی و بارهای خارجی بهبود می یابد. مقاومت در برابر ضربه کاهش می یابد، اما این یک توجه طراحی نیست. اگر لوله در زمین مدفون شود، در معرض بارهای ضربه ای قرار نمی گیرد.

نحوه تولید لوله پلیکا

 بیشتر U-PVC تولید شده توسط فرآیند ذکر شده در بالا برای تولید لوله پلیکا هلدینگ صنایع برتر استفاده می شود. به طور کلی لوله پی وی سی تیره رنگ (خاکستری) بسیار سبک و مستحکم است که در صنعت ساختمان برای حمل آب و فاضلاب و ... استفاده می شود. ویژگی ها و ویژگی های منحصر به فرد و ویژه ای که آن را از نظر صرفه اقتصادی و مقرون به صرفه در بین عموم محبوب کرده است. از جمله این مشخصات می توان به مقاومت بالا در برابر هوای سرد و گرم (مناسب برای تمام فصول)، مقاومت در برابر حرارت و آتش سوزی بالا، عدم تغییر لوله پلیکا از طریق مواد شیمیایی و بهترین عایق حرارتی و الکتریکی اشاره کرد. بهترین فرم و محصول لوله پلیکا اتصالات لوله UPVC می باشد که به راحتی نصب می شود و به راحتی به محل پروژه حمل می شود. این لوله هیچ آسیبی به محیط خود وارد نمی کند. این عدم آسیب مستلزم نصب و راه اندازی صحیح و صحیح این لوله ها می باشد در غیر این صورت باعث نشت فاضلاب به بیرون و داخل زمین می شود که در نهایت باعث آلودگی محیط زیست می شود. در اصل لوله UPVC هلدینگ صنایع برتر می باشد که علت قرار گرفتن نام پلیکا بر روی آن به این دلیل است که اولین شرکت تولید کننده این لوله پلیکا نام داشت و به همین دلیل در عوام به لوله پی وی سی معروف است. لوله پلیکا یکی از پرکاربردترین مواد پلیمری بعد از پلی اتیلن است.

کیفیت لوله پلیکا

لوله پلیکا با لوله پلی اتیلن که مواد افزودنی به آن اضافه نشده است نیست و اکثر تولیدکنندگان غیراصیل و غیر استاندارد با افزودن مواد افزودنی معروف به فیلر بر کیفیت لوله پلیکا معمولی تاثیر می گذارند و لوله تولید شده شکننده می شود.

از نظر ظاهری لوله پولیکا هلدینگ صنایع برتر هر چه شکننده تر و خشکتر باشد به غیر استاندارد نزدیکتر است و لوله پولیکا استاندارد باید نرم باشد و با هر ضربه ای به راحتی ترک نخورد و نشکنه.

در تولید لوله پولیکا معمولی بی صداقتی و تقلب زیاد است و در خرید لوله پولیکا به علامت استاندارد، نام سازنده و شماره استاندارد روی لوله توجه کنید.

زیرا لوله پلیکا که برای پوشش کابل استفاده می شود نمی تواند برای انتقال فاضلاب استفاده شود و ممکن است استحکام کافی نداشته باشد.

لوله پلیکا

قابلیت بازیافت لوله پلیکا

لوله پلیکا به راحتی قابل بازیافت هستند و می توانند چندین بار بدون از دست دادن خواص فنی خود بازیافت شوند.

هر ساله حدود 50000 تن لوله پی وی سی در اروپا از طریق برنامه وینیل پلاس بازیافت می شود.

از این بازیافت برای تولید لوله های جدید و طیف وسیعی از محصولات پولیکا استفاده می شود.

برنامه های پیگیری و صدور گواهی برای بازیابی، درجه بالایی از ایمنی و کیفیت را برای پولیس بازیافتی تضمین می کند.

نکات مهم استفاده و نصب لوله پولیکا

در هنگام خرید، استفاده و نصب لوله UPVC به نکات زیر توصیه می شود:

لوله پلیکا معمولی به روش اکستروژن در ابعاد مختلف تولید می شود و عموماً در طول های 10 و 20 اینچ به فروش می رسد.

مواد به کار رفته در ساخت این لوله ها در برابر بسیاری از مواد شیمیایی رایج مانند: اسیدها، نمک ها و اکسیدان ها مقاوم هستند.

لوله UPVC هلدینگ صنایع برتر هرگز نباید برای ذخیره یا انتقال هوای فشرده یا گازهای دیگر استفاده شوند. سیستم های لوله کشی PVC نباید با هوای فشرده یا گازهای دیگر آزمایش شوند.

لوله پلیکا نیمه قوی را می توان دفن و استفاده کرد روی زمین یا غیر دفن در ساختمان ها. در فضای باز نیز قابل استفاده است. البته اگر این لوله ها حاوی تثبیت کننده ها و بازدارنده های اشعه ماوراء بنفش باشند و با رنگ لاتکس پایه آب رنگ آمیزی شده باشند.

در یک نگاه کلی می توان از لوله پی وی سی در کاربردهای مختلفی مانند: انتقال فاضلاب خانگی، مصارف شهری و صنعتی، شبکه های آبرسانی تحت فشار، پوشش کابل های برق و مخابرات، زهکشی و ... استفاده کرد.

لوله پلیکا به چه معناست؟

ماده اولیه لوله پلیکا پلی وینیل کلرید غیر پلاستیکی با کیفیت بالا است و UPVC اساساً یکی از رایج ترین و پرکاربردترین مواد پلیمری بعد از پلی اتیلن است. به عبارت دیگر، بیش از 80 درصد یو پی وی سی از فرآیندهای قالب گیری تزریقی و اکستروژن تولید و در بازار به فروش می رسد. در سال 1953 شرکتی به نام پلیکا شروع به تولید اولین لوله سبک از UPVC کرد که مورد استقبال عموم قرار گرفت و به تدریج نام لوله پلیکا نیمه قوی را به خود گرفت که نشان می دهد در اصل نام لوله UPVC این بوده است که نام پلیکا بوده است. شرکت تغییر یافته و به نام لوله پلیکا نامگذاری شده است.

قیمت لوله پولیکا 4 اینچ (110 میلی متر)

لوله پلیکا 4 اینچ یا لوله پلیکا 110 میلی متری از مواد پی وی سی تولید می شود. لوله پلی فاضلاب پرمصرف ترین نوع لوله است و پلی لوله برق و لوله پلی آبرسانی از دیگر انواع لوله پلی است. قیمت لوله پلیکا نیمه مستحکم 4 اینچ (110 میلی متر) استاندارد با ضخامت 3.2 میلی متر، فشار کاری 6 بار و وزن حدود 9 کیلوگرم در شاخه های 6 متری

قیمت لوله پولیکا

برای تعیین قیمت لوله پلیکا هلدینگ صنایع برتر موارد مختلفی را باید در نظر گرفت که تاثیر زیادی در قیمت لوله پولیکا نیمه قوی دارد که از جمله آنها می توان به سایز لوله، نوع استفاده، فشار و مقاومت لوله پولیکا اشاره کرد. و مهمتر از همه نوع متریال استفاده شده. در تولید لوله پولیکا متوجه شد که همه این موارد مستقیماً روی قیمت لوله پولیکا تأثیر می گذارد.

لوله پلیکا

اسید سولفوریک

اسید سولفوریک

اسید سولفوریک

اسید سولفوریک (H2SO4) نوعی اسید قوی و پیچیده است. از آنجایی که این اسید با pH 0.5 و نقطه جوش بالا، قادر است با درصدهای مختلف آب حل شود. استفاده از این نوع اسیدها بسیار گسترده است. در واقع اسید سولفوریک با غلظت های مختلف در کارکردهای مختلفی مانند: ساخت مواد شوینده و پاک کننده، تولید کاغذ تحریر، استخراج فلزات و مواد معدنی، تولید مواد ضدعفونی کننده، تصفیه آب و روغن، ساخت باتری، مواد ضد یخ و البته تولید استفاده می شود. کودهای کشاورزی تبدیل می شود.

البته کار با این ماده یا اختلاط آن با حجم زیاد آب در عین داشتن فواید بسیار می تواند فوق العاده خطرناک باشد. بنابراین رعایت نکات ایمنی و استفاده از مخزن اسید سولفوریک مناسب، پیش نیاز استفاده از این ترکیبات می باشد. نیاز به استفاده از مخازن ذخیره «اسید سولفوریک» زمانی بیشتر احساس می شود که بدانید این مایعات اسیدی بی رنگ هستند!

به اختصار نمونه هایی از ترکیبات آن

سولفید هیدروژن

اسید سولفورو

پروکسی مونو سولفوریک اسید

پیدایش اسید سولفوریک

جالب است بدانید که این ماده برای اولین بار توسط زکریای رازی در قرن نهم کشف شده است و در قرن جهدهم توسط چان کلویر تهیه شده است. غلظت آن ۳۵% الی ۴۰% است و در ظروف

سربی نیز نگهداری می شود.دارای نقطه ی جوش بالایی هم می باشد.

شرایط مولکولی باعث می شود که به خوبی در آب حل شود و اسید معدنی بسیار قوی می باشد.

نکات ایمنی مصرف اسید سولفوریک

از تماس با پوست جلوگیری کنید

اسید بسیار خورنده ای می باشد در هنگام مصرف درب آن را بعد از مصرف محکم ببندید

در صورت تماس آن با پوست بافت پوست بدن نابود می شود.

به علت اینکه به شدت با آب واکنش می دهد و از اضافه کردن به یکباره ی آن به یکباره جلوگیری کنید.

در صورت تماس آن با چشم با آب شست و شوی بدهید و سپس با بی کربنات سدیم شست و شوی بدهید.

کاربرد اسید سولفوریک

برای تولید فسفوریک از اسید سولفوریک استفاده می شود.

برای تولید کود سولفات آمونیوم و در صنایع کود شیمیایی اسید (سولفوریک در کشاورزی)

مورد استفاده قرار می گیرد.

استخراج فلزات مختلفی همچون مس و سرب و روی مورد استفاده قرار می گیرد .

بازیافت گازهای محتوای آمونیاک و محصولات إضافی صنعت فولاد مورد استاده قرار می گیرد .

استخراج اورانیوم و وانادیوم از این اسید

تولید متیل کریلات و روغن موتو و تولید باتری اتومبیل و آب باتری

در تصویه ی آب

در ریسندگی و رنگ آموزی پشم

باز کردن لوله فاضلاب و شست و شوی سرامیک

در مواد شوینده مصرف می شود زیرا حل شوندگی بسیار بالایی را دارد تمام

چربی ها و لیپیدها را حل می کند.

فن آوری تولید و تجارت اسید سولفوریک

اسید سولفوریک همچنین در فرآوری مواد معدنی و پالایش فلزات، تصفیه آب، پالایش نفت و فرآوری پتروشیمی استفاده می شود.

اسید فسفریک به تنهایی نیمی از اسید سولفوریک تولید شده در جهان را مصرف می کند.

ماده ای که قسمت زیادی از آن در تولید کودهای فسفاته مرغوب استفاده می شود.

منابع اصلی تولید اسید سولفوریک شامل گوگرد عنصری، گازهای خروجی واحدهای ذوب فلزات پایه و پیریت (سولفید آهن) است و فرآیند تولید نیز ساده است.

گوگرد سوزانده می شود یا کانی های سولفیدی ذوب می شوند تا گاز دی اکسید گوگرد (SO2) تولید شود.

این ماده در حضور یک کاتالیزور بیشتر اکسید می شود و تری اکسید گوگرد (SO3) را تشکیل می دهد. سپس تری اکسید گوگرد با جذب آب به اسید سولفوریک (H2SO4) تبدیل می شود. این ماده در درجه ها و غلظت های مختلف قابل تولید است.
اسید سولفوریک

صادرات و واردات جهانی اسید سولفوریک

هر ساله حدود 7 درصد از اسید سولفوریک تولید شده در جهان بین کشورهای مختلف مبادله می شود.

در سال 2013 حدود 17.2 میلیون تن اسید سولفوریک در جهان معامله شد که 9.5 میلیون تن آن در تجارت درون منطقه ای معامله شد.

انتظار می رود در پنج سال آینده مسیرهای اصلی تجارت جهانی اسید سولفوریک تغییر کند.

انتظار می رود تقاضا برای اسید سولفوریک در مناطقی که تولید اسید سولفوریک بالایی ندارند افزایش یابد.

تجارت جهانی اسید سولفوریک محدود به تعداد معینی از کشورهای واردکننده و صادرکننده اسید سولفوریک است که برای ایجاد تعادل در بازارهای خود به شدت به یکدیگر وابسته هستند. به عنوان مثال، شیلی و چین به عنوان دو بزرگترین واردکننده اسید سولفوریک در جهان، به تامین اسید از ژاپن و کره جنوبی به عنوان بزرگترین صادرکنندگان اسید سولفوریک در جهان وابسته هستند.

به طور کلی سال 2013 با کاهش واردات اسید سولفوریک توسط برخی از واردکنندگان عمده این محصول مانند شیلی، مراکش، استرالیا و بسیاری از واردکنندگان اروپایی همراه بود.

کاهش واردات در برخی مناطق در حالی بود که واردات هند و کشورهای آسیای شرقی افزایش یافته و کاهش واردات در اروپا، آفریقا و آمریکای جنوبی را جبران کرده است.

کاربرد اسید سولفوریک

تولید کودهای شیمیایی (به ویژه کودهای فسفاته که 60 درصد بازار مصرف اسید سولفوریک را به خود اختصاص داده است)

معادن و صنایع فلزی (استخراج مس، سرب، روی، اورانیوم، وانادیم)

صنایع فولاد و آهن (محصول جانبی صنعت فولاد و رسوب زدایی)

صنایع شیمیایی (ضد یخ، حشره کش ها، داروها، بازیابی آلومینیوم)

تولید مواد شوینده (به عنوان حلال چربی ها و لیپیدها)

تولید مواد منفجره (مانند TNT)

تولید باتری ماشین و آب باتری

حفاری چاه های نفت (اسیدی شدن چاه های نفت)

مواد رنگی (نایلون رنگی، جوهر تحریر و تهیه TiO2 از ایلمنیت)

ابریشم مصنوعی و فیلم (پارچه های ابریشمی، نخ دور تایر و فیلم های عکاسی)

صنعت کاغذ (دستمال کاغذی، روزنامه، جعبه مقوایی، کاغذ تحریر و سایر مقواها)

در فرآیند آندایز کردن آلومینیوم از غلظت های مختلف این اسید به عنوان یک ماده الکترولیت استفاده می شود

اسید سولفوریک مایعی بی رنگ است  و دارای بوی خاصی نمی باشد.  اسید سولفوریک به فرمول  H2SO4 است .

دمای ذوب آن در ۱۰ درجه ی سانتی گراد است و دمای جوش آن نیز ۳۳۸ درجه سانتی گراد است و به طور کامل در

آب حل می شود و حلال است و دارای کد امنیتی به نام ۳۵R  استو برای اطمینان از استاندارد

بودن این محصول این کد چک می شود. از این ماده ی شیمیایی  با عنوان جوهرگوگرد نیز یاد می شود.

دارای چگالی بالایی است و یکی از پرمصرف ترین مواد شیمیایی در جهان است و مواد مختلف نیز ترکیب می شود .

 

اسید سولفوریک